Steun ons:

WiI jij Stichting Jade steunen? Dat kan natuurlijk door een leuke actie, maar ook op de volgende manieren:

Doe HIER een eenmalige donatie:

Word donateur van Jade

Voor €3,50 per maand ben je al donateur van Jade en steun je ons structureel op weg naar heel veel glimlachende kankerpatientjes.

Stuur een mailtje naar donateur@stichtingjade.nl, zodat wij je kunnen opnemen in onze administratie! Wij sturen je iedere maand een betaalverzoekje. Kleine beetjes maken samen sterk en veel.

Word Topper van Jade

Wil jouw bedrijf/ondernemer Topper worden van onze stichting?

Dat kan al vanaf €100,- per jaar. Neem gerust contact op via steun@stichtingjade.nl.

Wij plaatsen jullie logo bij onze andere toppers op deze website!

'Doneer een gezin'

Laat ieder jaar een gezin uitwaaien en word GOUDEN TOPPER ***

Bedrijven/ondernemers kunnen een gezin per jaar sponsoren. Voor 900 euro steun je ons structureel door ieder jaar een gezin te verblijden met een uitwaaimoment. Concreter kunnen we het niet maken!

We bekronen deze toppers met de 'Gouden Topper-vermelding'. Daar wordt iedere ondernemer toch blij van?

Neem contact op om Gouden Topper te worden.